Als organisatie, wil je graag mensen die passen bij de missie en visie van jouw bedrijf. Het is daarbij ook prettig, als een team goed samenwerkt en collega’s elkaar aanvullen. Beyond Search kijkt graag verder dan het CV en de opleidingen van een potentiele kandidaat. De matching doen wij altijd op basis van een persoonlijk profiel en een uitgebreide intake.

Heb jij een specifiek wervingsvraagstuk voor meerdere vacatures, of eentje die gisteren ingevuld moest worden? Wij staan direct voor je klaar, om passende kandidaten voor te stellen. We werken even graag voor MKB-ers met 10 man in dienst, als een international met 500+ personeelsleden. Deze flexibiliteit, maakt het werk voor ons extra leuk.

Specialist

Wij zijn specialist binnen de bemiddeling van het vak engineering. De focus ligt bij ons enkel op de allerbeste HTS/ WO-TU opgeleide kandidaten, met een hart voor techniek en een flinke dosis ambitie. Beyond Search werkt grenzeloos en flexibel: we vervullen regionale en internationale functies. Je kunt ook altijd vrijblijvend met ons sparren, om een zoekprofiel op te stellen.

Wij werken

  • No cure, no pay;
  • Flexibel en transparant;
  • Een persoonlijke consultant van begin tot eind;
  • Een vacature op alle kanalen en toegang tot ons ruime netwerk van specialisten ( 1000+);
  • 7 dagen per week bereikbaar

Enkele Functies:

Constructeur, (Lead)Engineer, R&D Engineer, Software Engineer, Product development Engineer, Structural engineer, Projectleider, Project Manager, Manager Engineering, Design Engineer, Werkvoorbereider, Field service engineer

Graag al jouw vragen per mail of telefonisch.

Contact opnemen