• darkblurbg

"One man's 'magic' is another man's engineering.
'Supernatural' is a null word"
- Steven K.Roberts

Jouw ideeën zijn grensverleggend

Nieuwe grenzen opzoeken én verleggen. Door producten en machines te optimaliseren, ontwikkelen en onderhouden. Daar ben jij het liefst mee bezig als engineer met een HTS-/WO- TU-diploma. Zo bouw je aan de toekomst en dat geeft een flinke dosis energie. Je settelt niet met standaard. Sterker nog, daar ben je allergisch voor. Net als wij! Want een échte engineer bij Beyond Search durft zijn of haar skills toe te passen en te verbeteren. Alleen op die manier blijf je groeien als expert.

Engineers met lef

Engineer ben je niet zomaar. Jouw drive om te werken met technische ontwikkelingen is ongeëvenaard. Dat werkt inspirerend, ook voor ons. Daar tegenover mag je dan ook veel van Beyond Search verwachten, want we zetten nét die stap extra voor je. En dat gaat verder dan een salaris of bonusregeling die aansluit bij jouw kwaliteiten. Om je te blijven ontwikkelen, hebben we de opleidingsmogelijkheden binnen jouw carrièrepad ook hoog in het vaandel staan. We denken met je mee.

Hebben we je interesse gewekt? Mooi! Er staat een nieuw avontuur op je te wachten binnen de technische wereld van engineering en het vertrekpunt is jouw sollicitatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken alles over jouw nieuwe avontuur, in een persoonlijke intake.

Contact opnemen Meer informatie