• darkblurbg

"Not everything that counts can be counted, and not
everything that can be counted counts"
- Albert Einstein

 

Focus, groei en persoonlijk contact. Daar zijn we bijzonder goed in.

Het is niet meer de vraag óf je wilt groeien in jouw vakgebied als engineer. Vooral de vraag ‘hoe?’ speelt een grote rol. En daar weten wij het antwoord op. Waar wij excelleren in onze specialistische marktkennis binnen engineering (hts/TU), blink jij uit met de wil om nieuwe gebieden te verkennen. Bij Beyond Search ben je aan het goede adres.

Alleen de beste match is bij ons goed genoeg. Voor minder dan dat doen we het niet, net als jij. Dat vraagt om focus. Als engineer ben jij het best op je plek binnen MKB- of familiaire bedrijven. Uitgegroeide start-ups of projectorganisaties zijn ook zeker een optie. En dat komt perfect uit, want dat is precies onze expertise binnen engineering. En we zijn er goed in.

Aan het werk!

Bij Beyond Search kan je altijd rekenen op persoonlijke benadering. Zelfs in het weekend of na werktijd. We staan klaar wanneer je ons nodig hebt. Ons doel is om jou aan bedrijven te koppelen voor langere termijn. Alleen op die manier kan jij werken aan innovatie en zien onze klanten optimale groei. Win-win! Dus wat kan je verwachten na jouw inschrijving bij Beyond Search?

  1. Een uitgebreide intake. Een goed begin is het halve werk toch? Daarom nemen we de tijd om je écht te leren kennen.
  2. Jouw vaste consultant gaat direct werk maken van jouw wensen. Het werk is pas klaar zodra de vacature is vervuld met de beste match. Voor langere termijn, uiteraard.
  3. Scherp advies dankzij onze uitgebreide marktkennis. Van het opbouwen van een sterk cv tot het uitdagen om gesprekken te voeren met professionals of bedrijven waar jij in eerste instantie niet aan had gedacht.
  4. Regelmatig contact, ook als je al een tijd werkt bij jouw nieuwe werkgever. We blijven graag op de hoogte.

Nieuwe terreinen verkennen doe je maar wat graag. Laten we kennismaken.

Contact opnemen